Carl Lindesvärd

Drivkraft:

Jag drivs av att lösa problem och att innovera tillsammans med andra med det tydliga målet att rädda vår planet. Det finns inga motsägelser i en hållbar framtid och ett lyckat företagande – det gäller bara att hitta rätt väg framåt!

Kunder:

Smiling Faces, Fruktbudet, Warner Music, Axis

Uppdrag och bakgrund:

Min tyngdpunkt har legat på innovation och produktutveckling under de senaste tre åren när jag engagerat mig i vatten och miljöfrågan på miljöföretaget Wallenius Water. På ZeroMission arbetar jag med klimatberäkningar och klimatkompensation, och drivs av att möjliggöra för företag att kunna ta kommando över, och ansvar för, sin hållbara affärsutveckling.

Från arbetet med vattenrening har jag sett mycket av den svenska och tyska industrivärlden, och tar med mig erfarenheten av problemlösning, analys och kundhantering när jag lägger all min kraft på att generera planetnytta tillsammans med nya kunder. Jag är helt övertygad om att modern affärsutveckling är synonymt med miljöförbättring. I grunden är jag civilingenjör i kemiteknik från KTH i Stockholm, och har ett internationellt förflutet med studier både i Tyskland och i Indien.